Sleep is the brightest colour

dagboektitels mogen best debiel zijn

Previous Entry Share Next Entry
And now for a completely GGG alternative life
stillerd
Vrij binnenkort is het weer zover. In navolging van het onvolprezen GGG (goths go gaga) en And Now For Something Completely Different rolt er weer een nieuwe fuifavond van mijn wenkbrauwen. Deze keer werken we onder de titel Alternative For A Well Organised Life en zal de fuif plaatsvinden in een minuscuul zaaltje achter het voetbalstadion van Berchem.
En dus is het tijd om een aantal puntjes aan te kaarten.
1. GGG: GGG was een klein succesje binnen de gothic wereld. Met fantastische muziek, zodanig gevarieerd dat iedereen er het lopend schijt van kreeg en een schitterende groep medewerkers kregen we stilaan naam en faam. Edoch, wat mis kan lopen liep mis. Door persoonlijke omstandigheden is GGG voorgoed van de aardbol verdwenen.
2. And Now...: Nieuwe poging, deze keer in Antwerpen. De fuif was even goed, het publiek en de medewerkers zo mogelijk beter maar dit was een éénmalig experiment
3. Alternative For A Well Organised Life: Na een paar éénmalige dingetjes komt dus binnenkort een nieuwe fuif waarmee we het verleden trachten samen te vatten. AFAWOL zal plaats bieden aan muziek uit allerlei genres, zowel binnen als ver buiten de gothic wereld. Net zoals GGG zal er menig fout nummer te horen zijn maar ook metal, rock, pop, grunge, disco als shlager krijgen een al dan niet serieuze plaats in de luidsprekers.
4. Medewerkers: Wegens zeer tevreden gaan we een aantal medewerkers van in het verleden terughalen. De fuif zal bijvoorbeeld niet doorgaan zolang Witchie er niet bij kan zijn, deze keer als tapper, showsteler én guest-dj.
5. Guest dj's: AFAWOL zal gedragen worden door de Lijn12 dj's en (indien we maandelijks of tweemaandelijks gaan) plaats bieden aan 1 à 2 guests die twee uur lang mogen laten zien waarom ze mogen komen. Voorlopig op de eventuele lijst: Witchdoctor, Invi (alias Wouterkeuh), Nar, Jagdcommando.
6. Locatie: U komt met de trein? Stap dan af aan station Berchem, ga richting achteruitgang (als u loketten ziet, bent u aan de verkeerde kant), daar naar links, rechtdoor aan de rode lichten, de brug over, aan de Delhaize/Panos,Q8 naar rechts en aan Berchem Stadion weer naar links. Een wandeling van ongeveer 15 minuten.
7. Special acts: wie heeft er nog special acts nodig met mensen als Stillerd, Witchie & Invi? Verwacht u verder aan een sober ingericht zaaltje (waar helaas niet gerookt mag worden vrees ik).
8. Inkom: aah, een heikel punt. Op de vorige fuiven werkten we met vrije inkom. Dit is helaas niet meer mogelijk aangezien we op één na elke GGG verlies leden. Daarom gaan we vanaf nu werken met een inkom van waarschijnlijk €2,50. Jammer maar helaas.
9. Lijn 12 DJ's. De naam klinkt u misschien bekend in de oren. Lijn 12 is het samenwerkingsproject van Angelmaker/DIAA/Zbygn en The Unknown. Waar Lijn 12 op CD garant staat voor een lekkere portie experimentele electronica gooit het project achter de DJ tafel alle remmen los en smijt er bijna elk genre tegenaan.
10. Het publiek. Natuurlijk heeft elke organisator een vooropgesteld idee van zijn publiek. Welnu, wie naar AFAWOL komt, moet vooral voldoen aan één voorwaarde: een open geest hebben en zin hebben om te feesten (en geld genoeg bijhebben voor de inkom en de drank natuurlijk )

  • 1
Doh matie het is Witchdocter ;)>

Merken dat je dingen eindelijk kan loslaten doet verdorie deugd. Het ga jullie goed.http://www.amazon.com/Bambi-2-Disc-Special-Platinum-Margaret/dp/B0002YLCOM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1219675797&sr=1-1

:p

dank u, ik kan je alleen maar hetzelfde wensen, wie je ook bent :)

  • 1
?

Log in