Sleep is the brightest colour

dagboektitels mogen best debiel zijn

Previous Entry Share Next Entry
FC Pleur versterkt zich
stillerd
Om de positieve sfeer van FC Pleur (6 overwinningen op 7 wedstrijden) verder te zetten heeft de ploeg een drietal nieuwe verdedigers aangetrokken. Nieuwe spelers hebben de welluidende namen: Donat Shmatikov, Jacob-Jan Driessen en Thieu Blaak. Driessen zal -wegens blessure- pas volgend seizoen aan het werk zijn maar de andere twee verdedigers mogen zich aanstaande zondag al bewijzen in de wedstrijd tegen Toutan Style.
Voor deze wedstrijd heeft trainer Haydar Işınsoy gekozen voor een opstelling van enkel en alleen topspelers. Hendrickx & Claes zullen alweer het ultieme spitsenduo proberen te vormen terwijl de andere oudgedienden het middenveld voor hun rekening nemen.
Inmiddels heeft JJ Zwerver het team verlaten wegens uitermate slechte prestaties. In de komende weken zal het team waarschijnlijk nog uitgedund worden om plaats te maken voor nieuwe beloftevolle spelers uit Pleurs eigen jeugdteam.


Voor de mensen die nu met een vuilzak aan vraagtekens zitten: FC Pleur is mijn fictieve voetbalploeg.  Kuuk FC is die van mijn wederhelft maar die zullen pas vanaf volgend seizoen een plaatsje krijgen in mijn blogs.  Waarom in mijn blogs?  Wel, op hattrick.org kan dat ook maar dan moet je hattrick supporter worden en dat kost 25 euro voor een jaar.  Op zich niet veel maar dat zijn wel vijf pakjes saffen hé, of 15 zakskes chips, of 50 pakjes chips van de Aldi of twee discogs-cd's.  Enfin, u snapt me wel.

?

Log in