Sleep is the brightest colour

dagboektitels mogen best debiel zijn

Previous Entry Share Next Entry
Botermelk met warme meloenblokjes
stillerd
 Na het werk fietste ik zwierig naar huis waar onze kat me stond op te wachten met een blik van de Aldi.  Ze had honger, en ik ook dus maakten we boomstammetjes met pasta met kaassaus en een verwilderde tomaat die met me mee gefietst was.  De tomaat was overigens verzonnen want die komen zelden buiten voor middernacht.
Een tijdje later zat hier een collega klaar om te gaan basketten.  Aangezien ik niet echt aan basket doe, ben ik na zijn vertrek de kleerkast ingesprongen op zoek naar een degelijke outfit voor het optreden die avond.  Ik kwam eruit met dezelfde kleren die ik aanhad.  Want, compleet logisch gezien, het heeft geen enkele zin om je op te kleden voor een optreden waar je toch in superpositie bent aangezien niemand je opmerkt.

Night Terrors is een groep uit Australië, bestaande uit een drummer, twee synthgoochelaars en een bassist-thereminist (of hoe noem je zoiets).   De muziek die ze brengen ademt de sfeer uit van een jaren 20 horrorfilm vermengt met flarden Krafwerk op hormonen.  Boeiende instrumentale muziek die ook op CD zeer te pruimen is (al moet je hiervoor de drukdoenerij op een paar nummers negeren).   Daarna was het de beurt aan Melt Banana, dé Japanse noisepunkcoremetalindustrialpopgroep bij uitstek.  Het begon allemaal immens intens.  De gitarist had zijn gitaar nog niet vast en de bassiste stond nog niet op het podium.  De eerste tien minuten waren pure noise met blastbeats.  Een genie zou het minder goed doen.  Daarna zette de band zijn optreden verder op aloude Melt Banana stijl, dus belachelijk heerlijk.  Jammer genoeg moest ik net voor het einde van het optreden weg wegens trein.

De trein was een lichte nachtmerrie.  Ik kon me gelukkig op een plaats voor mij alleen zitten zodat ik niet tussen de Mexx heroinehoeren en alcoholjongeren.  Ik vermoed dat er afgelopen nacht een hardsyle feestje in Antwerpen was.  Zoveel marginaliteit kom je anders zelden tegen.  Ah, en 96% van de vrouwen voelt zich te dik, maar welke pervert let er nu ook op 96% van de vrouwen?  
Maar goed, uiteindelijk kwam ik terug aan in Berchem, stortte me op mijn fiets en wandelde al fietsend richting thuis.
Daar aangekomen stond me helemaal geen verrassing te wachten.  Ik schonk me een frisse cola in en grabbelde een zak chips uit de chipsgrabbelkast.  Geef toe, "chipsgrabbelkast" klinkt veel interessanter voor een zatedagnacht dan "schoonmaakproductenlade" ("-schààf" in 't Antwerps).   

Enige tijd later had de kat me naar bed gesleept waar ik deze morgen dan ook de wereld terug aantrof.  Mijn vrouw moest 't weten, heel de wereld in mijn bed.  Koffie, nog een koffie, afwas, de gazet, mét koffie (anders moet je er te hard op kauwen).  Deze middag voorzag ik mezelf van enig oplosmaaltijdje en wierp ik een laatste blik op mijn Hattrick ploegje en de opstelling voor de toch al te gemakkelijke wedstrijd van deze namiddag.  De uitslag ga ik niet laten weten want dat interesseert toch niemand.

En tot slot nog een gelukkige verjaardag gewenst aan Debby van in den trein.  Als ik haar gewicht zo schat, is ze vandaag 3 geworden.
P.S. Als iemand Maarten Van Aertreyke tegenkomt, zeg hem dan dat zijn moeder wil weten of hij de spruiten weet liggen.

  • 1

Test, just a test

(Anonymous)
Hello. And Bye. fr33 pr0n (http://www.pornhubhd.com/) this is it!

Great post! I wish you could follow up on this topic!


I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.


Great site, very impressive.


  • 1
?

Log in

No account? Create an account